Delfina İstikbal Regina koleksiyonu

İstikbal'in mutfak ve banyo mobilyalarındaki markası İstikbal Regina; estetik tasarımları ile olduğu kadar, ergonomik ve kullanışlı modelleri ile de beğeni kazanıyor. Markanın son koleksiyonlarında, farklı akımların tutkunlarına hitap eden çalışmalara yer veriliyor. Modeller, farklı boyutlarda ki mutfaklarda uygulanabiliyor.

Delfina; İstikbal Regina koleksiyonu içinde klasik çizgisi ilekendine yer bulan bir kolleksiyon. Şık ve ağırbaşlı tasarım, kulpları ile de kompozisyonunu tamamlıyor. Rahat bir depolama alanı sağlayan üründe, bir mutfakta ihtiyaç duyulacak her eşya için alan yaratılmış. Ürün, az yer kaplaması ve maksimum fayda sağlaması özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Zara adıyla satışa sunulan tasarımda, aksesuarların ve dolap, çekmece, kilerlik gibi alanların yeterliliği üzerinde titizlikle durulmuş. Kapak rengi ile kontrast yaratan kulplar estetiği tamamlıyor. İyi tasarlanmış ince ayarlamalarla her şeyin elinizin alında olması sağlanmış. Model, İstikbal Regina koleksiyonunun sade ve etkileyici sunumları arasında yer alıyor.

Kaynak: homeshowroom.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar