Hometeks duvar kâğıtları koleksiyonu

Hometeks duvar kâğıtları ile göz kamaştıran duvarlar

Homteks'in iç mekanlar için bir araya getirdiği pek çok model ve konsept ile artık yeniden yorumlanan duvar kağıtları, uygulandığı mekanların karakterini değiştirecek bir görsel etki sergiliyor.

Duvar kâğıdının günümüzde ulaştığı nokta gerçekten inanılmaz... Eskiden kısıtlı renk alternatifleri ve birkaç desen ile neredeyse birbirinin aynısı evler oluşmasına yol açan duvar kâğıtları; bugün binlerce farklı dünyayı biçimlendirebilecek bir çeşitliliğe ulaşmış.

Estetik kaygıların ön plana çıkarıldığı tasarım odaklı yeni sunumlar; Hometeks koleksiyonlarında farklı duyguların tanımlanmasına, kişiselleştirme çabalarına ve görsel kalitesi son derece yüksek yaşam alanları yaratılmasına olanak verilecek bir çizgide yapılandırılmış.

Yakın zamana dek var olan iç dekorasyon çizgisinin tamamlayıcılarından biri konumunda bulunan duvar kâğıtları; markanın sunduğu yaklaşımlar ile bir üst sınıfa geçerek, iç dekorasyonu doğrudan etkileyen, ana tema yaratabilen ve diğer objeleri tetikleyebilen bir güce kavuşturulmuş.

Renklerde karşımıza çıkan vuruculuk; hemen her tarz için özenle analiz edilen tonların, tasarımlara başarıyla uygulanmasının eseri... Desen çalışmalarında ise geniş alanlara yayılacak kurguların oluşturabileceği dezavantajların tamamı arındırılmış.

Modellerin estetik kurgusunda yakalanan hareketlilik sayesinde; bir duvarın tamamını ya da sadece bir bölümünü kaplayabilecek çözümlerin üretilmesi kolaylaştırılmış. Bu sayede farklı ve sayısız kombinasyonlara ulaşmak; hemen her ev için heyecan verici bir yolculuğun başlangıç noktası olarak belirginleştirilmiş. Ulaşılan sonuçlar ise mükemmel: Çarpıcı, ihtişamlı ve göz alıcı..

Yorum Gönder

0 Yorumlar