Ekol Dekorasyon 'dan 1 metreye sığan mobil mutfak

Endüstriyel tasarım patenti Ekol Dekorasyon’a ait olan Mobil Mutfak, bir mutfaktan beklenen tüm fonksiyonları 1 metreye sığdırabiliyor.

Son yıllarda hızla değişen konfor ve kalite anlayışımız, mutfaklarımıza da yansıyor. Binalar daraldı ve mutfaklar küçüldü, bu küçük mutfaklara özgü mobil mutfak ihtiyacı gündeme geliyor.

Mutfak dolabından, beyaz eşyaya ve hatta çatal bıçak takımlarına kadar pek çok ürün, birbirinden ilginç ve sıradışı tasarımlarıyla mutfaklarımızın kapısını zorluyor.

Endüstriyel tasarım patenti Ekol Dekorasyon’a ait olan Mobil Mutfak;

Çatı katları, ofisler, küçük daireler, garajlar, yazlıklar, bekar odaları, otel odaları, açık ofisler ve tekneler gibi dar alanlar için tasarlanan Mobil Mutfak, evye, batarya, ocak, aspiratör, buzdolabı ve iç aydınlatması ile kompakt bir ürün olarak tanımlanıyor.

Çok kullanışlı olan Mobil Mutfak’ta yıkanan bulaşıkların kurutulabileceği bir bulaşıklık, aspiratörün üzerine konumlandırılmış minik bir raf ve evye altı dolap da mevcut.

Stor kapak mekanizması ile Mutfak'ın kullanılmadığı zamanlarda bir dolap görünümüne sahip olmasını sağlanmış.

Mobil Mutfak, Ekol Dekorasyon’un Fulya showroom'unun yanı sıra İstanbul ve Ankara’daki Bauhaus Yapı Maretleri’nde satılıyor.

Kaynak: Milliyet

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Adsız dedi ki…
hım bundan bir kooperatif evinde görmüştüm.