İstikbal mobilya 2008 koleksiyonu

2008 koleksiyonunu beğeniye sunan İstikbal; oturma gruplarında da oldukça iddialı çalışmaların altına imza atıyor. Markanın farklı beğenilere seslenen modelleri, günümüz modasını başarıyla yansıtıyor.

Geniş aile toplantılarından sıcak dost sohbetlerine, yoğun bir günün ardından dinlenme gereksinimi duyanlardan TV karşısında keyif yapmak isteyenlere dek hemen her beklenti için çözüm üreten İstikbal oturma grupları; ergonomik ve şık tasarımları ile göz dolduruyor.

Nova adıyla modelleştirilen ürün; farklı kumaş yapısının yanı sıra ahşap ayakları ve metal aksesuarları ile de başarılı bir kombinasyon sunuyor.

Oturma rahatlığı üst düzeyde tutulan Nova; üçlü kanepe, ikili kanepe ve iki adet tekli koltuktan oluşuyor. Kumaş rengine ve desenine uyumlu kırlentlerle hem konfor beklentileri hem de estetik görünüm güçlendiriliyor.

Metal ayaklar üzerinde yükselen Viola, sade görünümü ile ayrıcalıklı bir duruş sergiliyor. Modelde kullanılan kumaşlar için farklı tercihler yapmak mümkün. Değişik dizaynı ile tasarıma hareket katan puf uygulaması ve şıklığı tamamlayan kırlentler, Viola'nın öne çıkan özellikleri arasında…

Farklı çizgisi ile Senkron; ait olduğu Senkron serisinin karakteristik özelliklerini taşıyor. Günün moda çizgilerini yansıtan model, geniş ve rahat bir oturma alanı sağlıyor.

Home Showroom

Yorum Gönder

0 Yorumlar