Doğtaş Exclusive yemek odası takımı tasarım ödülü aldı

Doğtaş'ın Exclusive adını verdiği yemek odası takımı, dünyanın sayılı mobilya fuarlarından biri olan İMOB'da tasarım ödülü aldı.

Mobilya sektörünün güçlü markalarından Doğtaş; İMOB 2008 fuarında düzenlenen ve 5 dalda verilen tasarım ödüllerinden ikisine adını yazdırdı. Markanın Exclusive
yemek odası takımının yanı sıra, şık ve işlevsel standı da ödüle layık görüldü.

Exclusive yemek odası; etkileyici görünümü, rahat yerleşim sunan masası, geniş saklama alanı sağlayan konsolu ile oldukça çarpıcı ve elit bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor. Markanın yeni koleksiyonunda yer alan bu model, yemek saatlerinde yüksek konfor beklentilerini yanıtlarken, diğer zamanlarda da estetik duruşu ile mekana değer katıyor.

Seride yer alan duvar ünitesi de fonksiyonelliği ve güçlü formu ile oldukça çarpıcı… Tüm ebatlarda Plazma ve LCD TV'lerin yerleşimine olanak veren ünitede, dekoratif malzemelerden kitaplara dek farklı tercihleri barındıracak raf sistemleri de bulunuyor. Alt kısımda yer alan çekmeceler çok amaçlı kullanım alanı sağlarken, kapaklı dolap bölümünde de bir çok eşyayı el altında tutmak mümkün oluyor.

Doğtaş'ın geniş ürün gamında Exclusive serisinin dışında da şık ve etkin çözümler üreten koleksiyonlar yer alıyor. Oturma gruplarından yatak odalarına, genç odalarından yataklara dek uzanan bu yelpazede tasarım ve kalite anlayışı, uzmanlıkla bütünleştirilmiş.


Doğtaş; aynı zamanda sektörde bir çok ilke de imza atmayı başardı. Tüm genç odalarında ve Exclusive serisi takımlarda 7 yıl garanti, oturma gruplarında Nano teknolojili anti bakteriyel kumaş serisi, Türkiye'de üretilen yatak markaları arasında CE Medical Belgesi, yatak kumaşlarında 8 Nano teknoloji özelliğinin bir arada sunulması, ömür boyu garantili ve yine ilk kez kaz tüyü kullanımlı Luxus yatağı, kadın ve erkek taraflı Premium yatağı ve özel tasarım Aşk Yatağı Lovely bu ilkler arasında yer alıyor.

Home Showroom

Yorum Gönder

0 Yorumlar