Karaca 'dan kare yemek takımları

Ürün gamı, porselen, çatal/bıçak ve tencere başta olmak üzere, binlerce üründen oluşan Karaca, " Kare Yemek Takımları "nı beğeniye sunuyor.

Koleksiyonda yer alan 84 parçalık porselen yemek takımları şık ve modern çizileri ile lezzetli yemeklerin tamamlayıcıları oluyor. Yüzde 100 porselen ve limonge hammaddesinden üretilen Karaca yemek takımlarına Türkiye genelindeki KRC Shop'lardan ulaşılabiliyor.

Karaca koleksiyonunda yer alan Kare Yemek Takımları şık sofraların vazgeçilmez detayları arasında yer alıyor. 84 parçadan oluşan Karaca yemek takımları çeyiz hazırlıkları yapan genç kızlar için de uygun bir alternatif.

Çeyizinde ve mutfağında olmazsa olmaz gerçek porselen takımı almak isteyen herkesi KRC Shop’lara davet ediyoruz. 495 YTL ile satışa sunulan Karaca Kare Yemek Takımları modern çizgileri ve dayanıklılığı ile de mutfağınızdaki yerini korumayı planlıyor.

Karaca Kare Yemek Takımlarını Karaca’nın Türkiye genelindeki iki bine yakın yetkili zücaciye mağazalarında ve alışveriş merkezlerindeki tüm KRC Shop’larda bulabilirsiniz. Ayrıca ayrıntılı bilgi için www.krc.com.tr ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Adsız dedi ki…
kalite demek karaca demek karaca demek para demek