Arçelik siyah orbital buzdolabı

Arçelik A.Ş., beyaz eşya sektöründe bir yeniliğe daha imza atarak, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen, ilk A++ No Frost buzdolabı – “Yeni Siyah Orbital”i üretti.

Siyah rengi ile beyaz eşya kategorisine yeni bir soluk getiren “Yeni Siyah Orbital” No Frost buzdolabı, hem sıradışı tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle, hem de enerji tasarrufuyla dikkatleri çekiyor.

Teknolojiye yaptığı yatırımlar çerçevesinde bugün uluslararası standartta bir şirket olan Arçelik A.Ş., sıradışı siyah tasarıma sahip, kendi sınıfında dünyanın en az enerji harcayan ilk A++ No Frost buzdolabı – “Yeni Siyah Orbital”i üreterek, beyaz eşya sektörüne yenilikçi bir soluk kattı.

Eylül ayında seri üretimine başlanan Arçelik’in “Yeni Siyah Orbital” No frost buzdolabı, çarpıcı tasarımının yanı sıra, üstün teknolojik özellikleri ve enerji tasarrufuyla da ön plana çıkıyor.

Lisans kullanmadan, yenilikçi teknoloji ve kaliteli ürünler geliştirebilme gücü sayesinde bugün standartları takip eden değil, standartları oluşturan bir şirket konumuna ulaşan Arçelik A.Ş.’nin, Türkiye’nin en yaratıcı ve seçkin mühendislerinden oluşan Ar-Ge ekibi tarafından Eskişehir Buzdolabı İşletmesi’nde üretilen “Yeni Siyah Orbital”’in tasarımında Arçelik’e ait olan 6 adet patent uygulandı ve enerji tasarrufunda en son gelinen nokta olan A+ seviyesinin de üstüne çıkan performans yakalandı.

Kendi sınıfında, A++ enerji performansıyla dünyada bir ilk...

Arçelik “Yeni Siyah Orbital” A++ enerji sınıfında üretiliyor. Bu anlamda, “Tropikal” olarak adlandırılan ürün kategorisinde, kendi sınıfında dünyanın ilk A++ No Frost buzdolabı olma özelliğini taşıyor. Aynı hacimdeki mevcut A sınıfı No-Frost ürünlerin yarısı kadar enerji harcayan “Yeni Siyah Orbital” , bu buzdolaplarının 1 yılda harcadığı enerji ile 2 yıl boyunca çalışabiliyor.

Estetik ve tasarımın eşsiz buluşması

Arçelik “Yeni Siyah Orbital”, şık tasarımı ve siyah rengiyle beyaz eşya ürün kategorisinde sıradışı bir ürün. “Cam kapı ve alüminyum kapı sapı" ile göz dolduran

ürünün tüketicilere sunduğu en önemli özelliklerden bazıları dokunmatik displayli elektronik kontrol (full elektronik), ince profilli sızdırmaz geniş gövde cam rafları, büyük hacimli sebzelikleri, sıfır derece bölmeleri, dondurucu bölümde beyaz ışık ile aydınlatma ve soğutucu bölmede iki yandan beyaz ışık ile homojen aydınlatma olarak sıralanabilir.

Arçelik “Yeni Siyah Orbital” in sahip olduğu “Dokunmatik (Touch button) Elektronik Display”, Touch-button beyaz display ve full elektronik (dondurucu bölme ve soğutucu bölmenin ayrı ayrı ayarlanabilmesi) özelliklerinin yanı sıra, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran, ekonomik kullanım:

Ecofuzzy” fonksiyonu, (buzdolaplarının az kullanıldığı veya kullanılmadığı zamanların otomatik olarak algılanarak bu durumlarda enerji tasarrufu sağlayacak akıllı kontrol yöntemlerinin uygulanması), Hızlı Dondurma ve Hızlı Soğutma fonksiyonları, Tuş Kilidi, Yüksek Sıcaklık Uyarısı, Arıza İkazları, Kapı Açık Alarmı, buzdolabının sağladığı nemlendirme fonksiyonu ve aktif hijyen gibi pek çok özelliği de bir arada sunuyor.

Üstün teknolojik özellikler

Enerji ve doğal kaynakların verimli kullanılmasındaki hassasiyeti ile dayanıklı tüketim ürünlerinde A+ sınıfa geçerek üretimin her aşamasında çevreyi ve ekolojik dengeyi korumak ve doğal kaynakların sürdürülebilirliğini sağlamak için daha az enerji tüketen teknolojiler geliştiren Arçelik A.Ş.’nin ürettiği “Yeni Siyah Orbital”, kendi sınıfında bir ilk olan A++ enerji tasarrufunun yanı sıra, birçok üstün teknolojik özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Arçelik “Yeni Siyah Orbital”, daha derin olan kabini ile müşteriye 540 Litre hacim sunmaktadır. Yeni No-Frost soğutma sisteminin sunduğu doğal nemlendirme sayesinde yiyecekler daha uzun süre saklanabilmektedir.

“Yeni Siyah Orbital”’in sunduğu üstün teknolojik yeniliklerin arasında sessizlik de bulunuyor. Mevcut No-Frost buzdolaplarında 43 dBA seviyelerinde olan ses düzeyi, “Yeni Siyah Orbital” de 40 dBA’ya düşürülerek, kullanıcılar için önemli bir konfor özelliği sunuluyor. Üstün özellikleri olan üründe çevreci bir soğutkan gaz olan R600a kullanımı da göze çarpıyor.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Adsız dedi ki…
görüntü güzel ya fiyatı?